Muškarac s 2.41 promilom vozio bicikl u Otoku

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijska uprava vukovarsko-srijemska izvijestila je u ponedjeljak kako je policija tijekom proteklog vikenda zatekla u prometu 21 osobu s prisutnošću alkohola u krvi, a rekorder je biciklist iz Otoka kojem je zabilježen 2.41 promil alkohola. Najveća koncentracija alkohola, i to 2.41 g/kg, zabilježena je u subotu, u Otoku, kod 32-godišnjeg vozača bicikla, koji je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja, navode iz PU.

Tijekom akcije policija utvrdila 17 prekršaja

S tim u vezi u subotu je na području gradova Otoka, Vinkovaca i Županje, provedena preventivno-represivna akcija prometne policije usmjerena na vozače vozila "na dva kotača". Akcija je provedena u vrijeme kada se na području PU vukovarsko-srijemske bilježe lošiji rezultati u prometu, odnosno više prometnih nesreća.

Tijekom akcije utvrđeno je 17 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - tehnička neispravnost motocikala (nehomologirani ispušni sustavi i neistaknute registarske pločice), nenošenje zaštitnih kaciga prilikom upravljanja mopedima i osobnim prijevoznim sredstvima, navode iz PU. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.