Muslimanski stand up komičar u avionu sjedio pored Trumpovog sina

Foto: Instagram

Američko-arapskom stand up komičaru, Mo Ameru, dogodila se nevjerojatna stvar u avionu kojim je u četvrtak letio za Škotsku, javlja BBC. Na Instagramu je podijelio sliku na kojoj se može vidjeti kako sjedi pokraj Erica Trumpa, sina novoizabranog američkog predsjednika Donald Trumpa. Stvar je zanimljiva zbog toga što je Mo Amer muslimanske vjeroispovijesti, a svi znamo što Donald Trump misli o tome.

Ispod slike je napisao; „Hej ljudi, krenuo sam za Škotsku kako bi započeo britansku turneju i „slučajno“ sjedim pored Eric Trumpa, ni više ni manje.“

Stand up komičar je za Buzzfeed komentirao cijelo iskustvo s mladim Trumpom i rekao kako su razgovarali o Donald Trumpu i njegovom prijedlogu da se napravi nešto kao državni registar za muslimane ili imigrante iz zemalja u kojima prevladavaju isti. 

Ericu je dao do znanja da sigurno neće predati svoju osobnu iskaznicu kako bi se upisao u registar. Pitao ga je hoće li stvarno tjerati ljude da čine takve stvari, na što mu je mladi Trump rekao: „Naravno da ne. Ne možeš vjerovati svemu što pročitaš u novinama. Zar stvarno misliš da ćemo to raditi?“.
 

Pročitajte više