Muž kod Bjelovara nožem ubio ženu, Susjeda: Puno je pio, svađali su se

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

POLICIJA je po hitnom pozivu oko 17:30 stigla u mjesto Višnjevac nedaleko od Bjelovara, javlja Bjelovar.live.

Navodno je muškarac ondje nožem presudio supruzi. Kako doznaje regionalni portal Bjelovar.live, radi se o starijem bračnom paru. Neslužbeno se doznaje i da je muškarac bio vidno alkoholiziran. U tijeku je očevid.

"Pronađeno je mrtvo tijelo 62-godišnjakinje. Sumnja se na nasilnu smrt", kratki su bili iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Izbo je nožem pa rekao da je sama pala?

Prema riječima susjeda, muškarac je suprugu ubo nožem u leđa, a onda otišao kod drugog susjeda i rekao da je žena pala na nož.

"Muškarac je duže vrijeme imao problem s alkoholom, zbog čega su se supružnici često svađali, imaju dvije kćeri koje ne žive s njima", rekla je za Mojportal susjeda koja je željela ostati anonimna.

I drugi susjedi kažu kako je muškarac osumnjičen za ubojstvo svoje žene imao ozbiljnih problema s alkoholom i da je stalno od mještana posuđivao novac.

"Poznajem ih iz viđenja. Ona je prije nekoliko mjeseci došla u moju kuću i molila me da im posudim novce jer nemaju što jesti", rekla je druga susjeda.

Više informacija o ovom stravičnom događaju, koji je potresao mještane Višnjevca, znat će se nakon što policija i Županijsko državno odvjetništvo naprave svoj dio posla.

Pročitajte više