Na Braču evidentirano 12 novih slučajeva. U županiji danas 26 novozaraženih

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

U SPLITU je evidentirano još 12 slučajeva koronavirusa. Svih 12 slučajeva je s Brača.

"Nakon poslanog priopćenja, a po pristiglim rezultatima obrade uzoraka, još je 12 osoba na području Splitsko-dalmatinske županije pozitivno na covid-infekciju, i to iz Nerežišća 6, Bola 2, Pučišća 3 i Supetra 1. Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada je zabilježeno 536 slučajeva zaraze koronavirusom", stoji u priopćenju.

Jutros je objavljeno da je evidentirano 14 slučajeva. To bi onda danas ukupno bilo 26.

"Prema izvješću NZJZ-a Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 232 obrađena testa s područja Splitsko-dalmatinske županije 14 je novooboljelih osoba zaraženo koronavirusom, i to iz Splita 1, Sinja 1, Starog Grada 1, Supetra 1, Nerežišća 7, Pučišća 2, Primorskog Doca 1.
Među novozaraženim nema zdravstvenih djelatnika, a 4 osobe su iz samoizolacije. Do sada su ukupno izliječene 372 osobe na području Splitsko-dalmatinske županije.

59 osoba je hospitalizirano. 138 zdravstvenih djelatnika nalazi se u samoizolaciji. 7 osoba nalazi se na respiratoru, i to 4 iz Splitsko-dalmatinske županije i 3 iz Šibensko-kninske županije.
8 osoba nalazi se u karanteni hotela Zagreb na Duilovu.

Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada su zabilježena 524 slučaja zaraze koronavirusom", javio je Stožer ranije jutros.

Pročitajte više