Na recepciji saznao da ga traže: Nestali Australac čitavo vrijeme spavao u hotelskoj sobi

Potraga za Australcem Stephenom Atkinsonom, čiji je nestanak sinoć prijavljen na Korčuli, uspješno je okončana tako što se "nonšalantni" turist pojavio na recepciji hvarskog hotela Amfora, gdje mu je priopćeno da policija traga za njim jer ga smatra nestalim. Australac kaže kako je čitavo vrijeme spavao u hotelskoj sobi, iako nije u potpunosti jasno što je tamo radio ni o čijoj je sobi riječ.

Podsjetimo, policiji u Korčuli sinoć je malo prije ponoći prijavljen nestanak 36-godišnjeg Australca s prijavljenim prebivalištem u Velikoj Britaniji Stephena Atkinsona. Zadnji put je bio viđen jučer rano ujutro oko 2 sata u klubu Carpe Diem, a nakon toga mu se gubi svaki trag. Atkinson je inače bio sa skupinom stranih turista na drvenom kruzeru Mihovil koji je jučer isplovio iz Hvara prema Korčuli.

Kada je vidio da sa svojim prijateljem ne može nikako uspostaviti kontakt, nestanak je korčulanskoj policiji prijavio Smith Dickson, i tu društvu agentice koja dovodi turiste iz Engleske.

Na službenim stranicama splitske Policijske uprave objavljena je fotografija nestalog Britanca. Visok je 198 centimetra i jače tjelesne građe. Bio je odjeven u smeđu košulju kratkih rukava te smeđe kratke hlače. Ima ožiljak od dva centimetra na licu.

Pročitajte više