Orešković slavi dvostruko: Dočekao Novu godinu i rođendan

Foto: FAH

MANDATAR Tihomir Orešković večeras je gostovao u Dnevniku HRT-a. Orešković je svim građanima Hrvatske i Hrvatima u dijaspori poželio sretnu novu godinu, punu zdravlja i optimizma.  

Usto, mandatar je progovorio i o svojim prvim potezima te očekivanjima za predstojeći period.

Tijek gostovanja:

19:25 "Sretna Nova godina, svim građanima Hrvatske i Hrvatima u dijaspori želim Sretnu novu godinu, neka nam je puna zdravlja, optimizma, i puno puno uspjeha želim", zaključio je Orešković.

19:20 Orešković se osvrnuo na dosadašnja iskustva u vrhu hrvatske politike.

"Dojmovi su mi vrlo pozitivni, meni je bitno da što više informacija dobijem sada, da upoznam ljude i njihove kvalitete, pa da izaberemo najkvalitetnije ljude. Neka imena se već vrte. Uskoro slijede i ozbiljniji razgovori", ističe.

19:18 "Svi smo spremni krenuti, znaju svi šta nas čeka i kakvo je stanje. Svaki dan sam u kontaktu s gospodinom Petrovom i Karamarkom, naći ćemo se sljedeći tjedan i krenuti u proces da izaberemo kvalitetne ljude, da izaberemo Vladu i krenemo raditi. Građani jedva čekaju da počnemo, ima puno izazova, ali spremni smo. S moje strane, jedva čekam početi".

19:15 "Našao sam se s prijateljima danas, nalazimo se i večeras. Slavim rođendan kroz par sati... Ali i Novu godinu slavimo.

Narod zna, ovdje sam živio od 2009. do 2014. godine, imam ovdje prijatelja, upoznao sam u pet godina prijatelje i ljude iz poslovnog svijeta, ali i iz cijele Hrvatske ljude.

Obitelj se smjestila, živio sam tu već 5 godina. Tu sam rođen, kad su me pitali jesam li spremna vratiti se, svi smo jedva čekali. Zagreb je moj grad, tu se osjećamo doma, i supruga i cure".

Pročitajte više