Na mafijaškoj "listi za odstrel" teškoj 30 milijuna eura i ime srpskog predsjednika Tadića

ODBJEGLI šef narko mafije Darko Šarić i članovi njegova klana pripremili su plan likvidacije srpskog državnog vrha i policajaca, a za tu namjenu su pripremili 30 milijuna eura.

Nakon što je policija saznala za plan, pojačano je osigurane državnih službenika. Proračunom za likvidacije financirale bi se akcije prikupljanja podataka o osobama koje rade na akciji "Balkanski ratnik", pa zastrašivanja, pripreme i same likvidacije, piše Press.

Na listi i Boris Tadić

Prema srpskim sigurnosnim službama postojala su dva popisa onih koje treba maknuti. Na prvom su se nalazile osobe koje sudjeluju u akciji "Balkanski ratnik", dok su se na drugom popisu našli i srpski predsjednik Boris Tadić, specijalni tužitelj Miljko Radisavljević, ministrica pravde Snežana Malović te državni tajnik Slobodan Homen.

Likvidacije su trebali izvršiti plaćeni ubojice i profesionalci u tome poslu iz Srbije i Crne Gore. Nakon što su srpske sigurnosne službe dobile te popise, sada traže ubojice koje su trebale smaknuti dobar dio srpskog državnog vrha.

Pročitajte više