Na narodnjacima u Đakovu ubio poznanika, teško ranio još jednu osobu

NOĆAS oko 2 sata u ugostiteljskom objektu Raa u Đakovu u ulici Bana Josipa Jelačica došlo je do pucnjave u kojoj je stradala jedna osoba, a jedna je teško ozlijeđena, saznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Osumnjičenik za kaznena djela ubojstva i pokušaj ubojstva J.S. rođen 1983. godine sam se u pratnji poznanika prijavio policiji, kazao je za Index voditelj Operativno-komunikacijskog centra osječko-baranjske Policijske uprave Ivan Kotris.

Kotris je kazao kako je osumnjičeni hicima iz pištolja, kalibra 7,65, kojeg je protuzakonito posjedovao, usmrtio N.T. rođenog 1972. godine iz Selaca Đakovačkih, te teško ozlijedio I.T. rođenog 1985. godine uz Đakova.

Dolaskom istražnog suca i policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je kako je N.T. odmah podlegao ozljedama od prostrijelne rane, dok je I.T. prevezen u Kliničku bolnicu Osijek gdje je podvrgnut operacijskom zahvatu.

U trenutku pucnjave u ugostiteljskom objektu Raa nalazilo se oko 200 osoba.

Kako doznajemo navedeni objekt sastoji se od dva dijela, u jednom se dijelu objekta sluša techno glazba a u drugom narodna. Do ubojstva je došlo u narodnjačkom dijelu lokala, neslužbeno saznajemo.

Kriminalistička obrada slučaja se nastavlja, a dosad je utvrđeno kako se osumnjičenik i usmrćeni poznavali.

A.H.
Foto: Glas Slavonije

Pročitajte više