Na Papuku nađena dva smrznuta tijela. Navodno je riječ o mlađim muškarcima iz okolice

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

DVA smrznuta tijela mlađih muških osoba pronađena su u šumskom predjelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika u ponedjeljak, izvijestila je u utorak Policijska uprava virovitičko-podravska.

Tijelo jedne osobe pronašli su oko 9:45 djelatnici tvrtke koja se bavi čišćenjem snijega ralicom, dok je drugo tijelo pronašao 41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji, pri dolasku do šumskih radnih strojeva.

Oba tijela su, po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, prevezena na Odjel patologije u virovitičku Opću bolnicu radi obdukcije i utvrđivanja identiteta.

Nakon objave vijesti pojavile su se i glasine kako je moguće da se radi o migrantima, no neslužbene informacije koje objavljuje 034portal kažu da se radi o dvije osobe koje žive na području Požeško-slavonske županije, u okolici Velike.

Pretpostavlja se, kako piše 034portal, da su nesretni muškarci u nedjelju krenuli na izlet te se zaputili od Velike prema Slatinskom Drenovcu, ali su ih zaustavili snažan i hladan vjetar te snježna oluja.

Kako piše portal Pozega.eu, identitet smrznutih bit će poznat po završetku obdukcije. Prema njihovim informacijama pak, na Papuku su, iz još nepoznatih razloga, proveli nekoliko dana.

Čudno je, kako dodaje portal, da nitko nije prijavio njihov nestanak. Navodno je riječ o dvojici mlađih muškaraca od kojih je jedan iz Požege, a drugi s kaptolačkog područja, odnosno iz Češljakovaca.

Pročitajte više