Na Praljkovu komemoraciju došla dva Plenkovićeva ministra, Thompson i dva ratna zločinca

Foto: Index.hr, Robert Anic/PIXSELL

DANAS je održana komemoracija za Slobodana Praljka u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski.

>> IZ MINUTE U MINUTU Iz Imotskog i Tomislavgrada Praljkovi obožavatelji, pojavili se i Medved i Vidošević

Na komemoraciji ministri Medved i Krstičević

Iako je bilo najavljivano kako u Lisinski neće doći nitko od državnih dužnosnika, tamo se ipak pojavio ministar branitelja Tomo Medved, ali i Nadan Vidošević, bivši šef Hrvatske gospodarske komore koji je optužen da je iz te institucije ilegalno izvukao najmanje 39 milijuna kuna.

Medved je, naime, uočen u kafiću u sklopu dvorane Lisinski, a nedugo zatim uputio se u dvoranu u kojoj se održava komemoracija. Ministar je sjedio u prvom redu dvorane.

Osim njega, bio je tu i još jedan ministar iz Plenkovićeve vlade, točnije ministar obrane Damir Krstičević.

U Lisinskom su se pojavili HDZ-ov veteran i premijerov savjetnik Vladimir Šeks,donedavni savjetnik predsjednice RH i notorni teoretičar zavjera Davor Domazet Lošo, HDZ-ovac Luka Bebić, Nikola Štedul, osuđeni ratni zločinac Dario Kordić i bivši specijalac Željko Sačić.

Bujanec, Thompson i Norac

Pristigli su i Marko Perković Thompson te neonacist i osuđeni narko diler koji plaća prostitutke kokainom - Velimir Bujanec.

Pojavio se još jedan osuđeni ratni zločinac, Mirko Norac.

U Lisinskom su se pojavili i Đuro Glogoški, jedan od vođa šatoraša te Milijan Brkić, zamjenik predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića. Došao je i Hrvoje Zekanović, saborski zastupnik HRAST-a.

Uz njih, na komemoraciji je i Miroslav Tuđman.

Jutros je predsjednik Hrvatskog generalskog zbora Pavao Miljavac rekao kako će program komemoracije trajati oko 40 minuta, ali i kako od političara nitko neće govoriti. Opširnije...

Pročitajte više