Nađeno tijelo britanske studentice koja je sama otvorila vrata i pala iz aviona

Foto (nije fotografija događaja u članku): 123rf

PRONAĐENO je tijelo studentice Sveučilišta u Cambridgeu koja je pala iz lakog putničkog zrakoplova na Madagaskaru, javlja BBC.

Alana Cutland (19) iz Milton Keynesa u Buckinghamshireu pala je iz aviona 25. srpnja, a lokalna policija potvrdila je da je njeno tijelo danas pronađeno u ruralnom području.

Cutland je studirala prirodne znanosti i radila na istraživanju u madagaskarskoj regiji, no izgleda da nije bila zadovoljna svojim istraživačkim projektom i da je već nekoliko dana nakon dolaska zaključila da on neće biti uspješan.

Sama otvorila vrata zrakoplova

Prema policijskom izvješću, Alana Cutland pala je iz aviona nakon što je sama otvorila vrata zrakoplova, no nije jasno zašto je to učinila.

Policija je na početku odbacila da se radilo o mogućoj nuspojavi lijekova protiv malarije koje je Cutland uzimala, no kasnije je izjavila da je ta opcija još uvijek moguća.

Svi u šoku

"Uvijek je bila izuzetno ljubazna i pružala svu moguću podršku svojoj obitelji i prijateljima. Stoga je imala posebnu povezanost s njima. Svima će nedostajati", rekli su članovi njezine obitelji.

Profesor David Woodman s fakulteta Robinson, koji je pohađala Cutland, izjavio je kako je cijelo nastavno osoblje duboko šokirano viješću o Alaninoj smrti.

"Tijekom svoje dvije godine studiranja dala je ogroman doprinos mnogim različitim aspektima života na fakultetu, svima će nedostajati", rekao je.

Pročitajte više