Nakon objave na Indexu Milinović od Karamarka zatražio izvještaj o pijanom ravnatelju

MINISTAR zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović oglasio se danas nakon što je jučer prešutio komentar na Indexovu vijest da je Vibor Delić  ravnatelj Uprave za medicinske poslove Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi pobjegao  s mjesta prometne nesreće koju je uzrokovao pod utjecajem alkohola.

> Milinović šuti: Ravnatelj Uprave za medicinske poslove pijan pobjegao s mjesta nesreće 

"Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi službeno je zatražilo od Ministarstva unutarnjih poslova dokumentaciju o prometnoj nezgodi koja se dogodila, te će, ovisno o utvrđenom, poduzeti aktivnosti iz naše nadležnosti, a koje su propisane Zakonom o državnim službenicima", stoji u kratkom komentaru kojeg su nam  danas poslali iz ureda ministra Milinovića.

Nakon alkotestiranja zatražio vađenje krvi

Podsjetimo, kako je ravnatelj, koji je inače liječnik, bio  pod utjecajem alkohola (izmjereno mu je 1,46 promila), a nakon alkotestiranja zatražio je i vađenje krvi. Milinović nije htio odgovoriti na naš upit što je ravnatelj radio u službenom automobilu u Bjelovaru oko 22 sata.

Valja naglasiti kako se bijeg s poprišta prometne nesreće dogodio još 8. siječnja  ove godine, a policija je o tom događaju obavijestila javnost još 10. siječnja bez navođenja imena aktera.

Pročitajte više