Nakon Sunove ekskluzive o uhićenju i krađi, Srebrić kaže: Sve je nesporazum

ZORISLAV SREBRIĆ, tajnik Hrvatskog nogometnog saveza, navodno je uhićen u Londonu zbog krađe olovki i papira, javio je The Sun.

Policija je, kako donosi tabloid, "debeljuškastog" Srebrića odvela nakon što su iz prodavaonice primili dojavu kako se sumnjivi stariji debeljuškasti muškarac mota po dućanu. Navodno je uhićen na aerodromu Gatwick.

Tabloid donosi kako su zaprepašteni igrači hrvatske nogometne reprezentacije gledali kako su policajci odvodili Srebrića, koji je negodujući vikao. Srebrić je priveden nakon što je, kako donosi list, navodno gurao olovke i papir u svoju torbu.

Jedan od policijskih službenika za list je ispričao kako je muškarac po njihovu dolasku počeo vikati  te da je, iako je bio Hrvat, dobro govorio engleski.

"Kada je Srebrić kazao svoje ime i rekao da je tajnik Hrvatskog nogometnog saveza, bili smo zaprepašteni. Oko njega je bilo mnogo sportski obučenih muškaraca, a neki od naših policajaca prepoznali su ih kao hrvatsku reprezentaciju", kazao je policajac.

Srebrić: Riječ je o nesporazumu

67-godišnji Srebrić je, prema pisanju lista, ušetao u "WH Smith" na aerodromu Gatwick kratko nakon što je njegov zrakoplov sletio. Nekoliko minuta kasnije osoblje trgovine zamijetilo ga je kako pokušava otuđiti neke predmete, piše list, koji je tekst objavio pod naslovom "Čelnik Hrvatskog nogometnog saveza je kradljivac" i prezentirao ga kao ekskluzivu.

Zorislava Srebrića kontaktirali smo rano jutros, na što nam je rekao kako se radi o nesporazumu te da će HNS izdati jedinstveno priopćenje. "Ne mogu trenutačno o pojedinostima", kazao je Srebrić, koji se trenutno ne nalazi u pritvoru.

R.I.
Foto: Index

Pročitajte više