Nakon tučnjave u Kaštel Kambelovcu došlo do osvetničke pucnjave

NAKON tučnjave dvojice mladića, do koje je došlo oko 22 sata, sinoć su Kaštel Kambelovcom odjekivali osvetnički pucnjevi.

Do pucnjave u Krešimirovoj ulici došlo je oko 23.15 sati, kad je 34-godišnji M. V., ispred svoje obiteljske kuće, ispalio više hitaca prema automobilu Audi A4, splitskih registracijskih oznaka, u kojem su se nalazila četvorica mladića, koja su, sudeći po pronađenom streljivu, također pucala na njega.

Naime, kako javlja Glas Dalmacije, M. V. i jedan od mladića iz automobila, 25-godišnji R. P., potukli su se ranije te večeri. R. P. je u okršaju zadobio prijelom lijeve laktne kosti i više hematoma u predjelu lica. Potom je R. P., da bi se obračunao s M. V., otišao je po dvojicu braće te prijatelja - 26-godišnjeg D. P., 28-godišnjeg D. P. i 25-godišnjeg I. Š.

U pucnjavi srećom nitko nije ozlijeđen i nastala je tek materijalna šteta. Audiju je propucan blatobran i donji dio desnih vrata, a na više mjesta je propucan i BMW 530, koji se nalazi u vlasništvu M. V. i koji je bio parkiran u dvorištu.

Policija je ispred kuće M. V. pronašla jedno streljivo kalibra devet milimetara i jedno olovno zrno malokalibarskog streljiva, a na stepenicama ispred obiteljske kuće trojice braće, jednu čahuru kalibra 6,35 milimetara. Kriminalistička obrada je u tijeku.

I.M.
Foto: HR Foto (Danica Jakovčević)

Pročitajte više