Napad na strane dostavljače u Zagrebu. Jednog udarili i ukrali mu novac, drugom hranu

Ilustracija: Lovro Domitrovic/PIXSELL

Zagrebačka policija izvijestila je o dva odvojena napada na strane dostavljače u Zagrebu. Oba napada dogodila su se jučer, a jedan od njih odvio se u 23:10 u Zlarinskoj ulici na Trnju.

Dva nepoznata počinitelja na ulici su prišla 25-godišnjem zaposleniku dostavne službe, stranom državljaninu s privremenim boravkom u Republici Hrvatskoj, te ga napala.

Nakon što ga je jedan od njih udario tupim predmetom u čelo, dostavljač je pao na tlo, da bi mu potom otuđili novac. Tijekom događaja 25-godišnjak je lakše ozlijeđen, a materijalna šteta iznosi više desetaka eura, priopćila je PU zagrebačka.

Dostavljaču na Črnomercu ukrali torbu s hranom

Napad se dogodio i oko 22:20 na Črnomercu, u Ulici Mladice. Nekoliko nepoznatih počinitelja je na ulici počinilo razbojništvo nad 28-godišnjim stranim zaposlenikom dostavne službe.

Njemu su tom prilikom ukrali dostavnu torbu s hranom, izvijestila je PU zagrebačka. Nakon što su hranu izvadili, torbu su odbacili te se dali u bijeg. Visina materijalne štete za sada nije utvrđena, objavila je zagrebačka policija.

Pročitajte više