Napad snimljen kamerom: Saudijski gay princ nasmrt pretukao ljubavnika

SAUDIJSKI princ Saud Abdulaziz Bin Al Saud pretukao je nasmrt svog ljubavnika u seksualno motiviranom napadu u jednom od ekskluzivnih londonskih hotela.

Princ je unuk multimilijardera i kralja Saudijske Arabije, a svog ljubavnika Bandara Abdulaziza je ubio nakon što ga je tjednima fizički i psihički zlostavljao, rečeno je jučer na suđenju, piše Daily Mail.  

Davio ga tako jako da mu je slomio kosti vrata

Princ je navodno prije napada popio bocu šampanjca i šest koktela Sex on the Beach te je potom više puta udario 32-godišnjaka u glavu, izbio mu zube i ostavio ga sa nekoliko teških ozljeda mozga da umre u hotelskom apartmanu koji su dijelili u hotelu Landmark u Maryleboneu.

Također je i davio Abdulaziza sa tolikom snagom da mu je slomio kosti vrata i tukao ga po oba obraza. 34-godišnji Al Saud je, navodno, htio zametnuti tragove tako što je očistio krv prije nego je došla policija. Njima je prvo rekao da je nesretni muškarac ozljede zaradio u pljački. Kasnije je promijenio priču i priznao ubojstvo, no tvrdio je i kako ga nije želio ubiti.

Pokazana snimka ranijeg napada u liftu

Porota je vidjela i snimku sigurnosne kamere od 22. siječnja ove godine kada je Al Saud tukao Abdulaziza u liftu hotela. Na dan ubojstva, 14. veljače, par je otišao na večeru za Valentinovo prije nego su se nešto prije ponoći vratiti u hotel. Gost iz sobe pokraj čuo je povišene glasove te zvukove koji su ga podsjećali na razbijanje pokućstva.

Sljedećeg jutra je Al Saud nazvao nekoga iz veleposlanstva Saudijske Arabije koji ga je po dolasku u hotel pronašao izbezumljenog i uplakanog uz svog mrtvog ljubavnika.

Pročitajte više