Napadač na žene u Splitu tvrdi da nije kriv, priznao da uzima sve droge osim heroina

Screenshot

ALEKSANDAR Nišević, 28-godišnjak iz Gline osumnjičen za dvostruki pokušaj ubojstva u Splitu, tvrdi da nije tukao žene. Negira djelo premda su oba napada snimile nadzorne kamere.

Sudac istrage odredio mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Nišević je već prijavljivan za široki spektar kaznenih djela, a prije ispitivanja u Državnom odvjetništvu pregledala ga je psihijatrica. Utvrdila je da je opasan za okolinu, piše Dalmatinski portal

Tijekom iznošenja svoje obrane govorio je o svom teškom životu, a posebno je sve nazočne začudila jedna njegova rečenica.

"Mene se ne tiče tko je na onim snimkama, ja ću dokazati da to nisam ja", mrtav-hladan je rekao u svojoj obrani, priznajući da uzima sve nedozvoljene supstance osim heroina, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, Niševića se sumnjiči da je jučer oko 7:15 u ugostiteljskom objektu na plaži Firule s leđa, bocom u glavu udario oštećenu 52-godišnjakinju, a kad je žena pala na tlo, nastavio ju je udarati šakama po glavi i vratu te je hvatati rukama za vrat.

UPOZORAVAMO VAS DA JE SNIMKA UZNEMIRUJUĆA

 

Pola sata kasnije je, objavila je policija, u Ulici Antuna Branka Šimića u Splitu s leđa, više puta kamenom u glavu udario 40-godišnjakinju te ju je potom nastavio tući šakama po glavi.

Nakon pružene liječničke pomoći utvrđeno je kako je 52-godišnjakinja zadobila lakše tjelesne ozljede, a 40-godišnjakinja tešku tjelesnu ozljedu noge.

Udarao ženu kamenom, zadobila tešku ozljedu noge

Oko 45 minuta kasnije napao je Kristinu U. (40) dok je ulazila u zgradu u Ulici A. B. Šimića u Splitu. U napadu je zadobila tešku tjelesnu ozljedu noge. Policija je na mjestu napada pronašla plosnati kamen kojim je napadač udarao nesretnu ženu.

I taj napad snimile su nadzorne kamere

UPOZORAVAMO VAS DA JE SNIMKA UZNEMIRUJUĆA

 

 

Nišević je uhićen oko 16:40 u Podstrani nakon velike policijske potrage u kojoj je sudjelovala interventna policija s potražnim psima i dronovima.

>> Uhićen je manijak koji je brutalno napao dvije žene u Splitu

Pročitajte više