Nataša Giriček: Mogla bih iznijeti tolike gadosti koje mi je Gordan činio

U ZAGREBAČKOM Centru za socijalnu skrb jučer su se sastali supružnici Giriček. Tijekom rasprave, koja je potrajala oko 2 sata, Gordan je optužio Natašu da želi samo njegov novac, što je ona plačući demantirala, a zatim je i napustila Centar.

Razgovoru Nataše i Gordana prisustvovali su psiholog, socijalna radnica i pravnica Centra Daliborka Madžarac, a nakon rasprave odvjetnica Nataše Giriček Dafinka Večerina izjavila je kako se u Centru vodio proces posredovanja koji uključuje i razgovor o tome s kim će živjeti dijete, a o čemu bi Centar trebao donijeti mišljenje i predati ga sudu u brakorazvodnom postupku, prenosi Jutarnji list.

Večerina je komentirala i kako je zanimljivo da zahtjev za brakorazvodnom parnicom, koji je podnio Gordanov odvjetnik Bosiljko Mišetić, sutkinja nije odbila iako je suprotan zakonu. Naime, otac djeteta ne smije pokrenuti zahtjev za razvodom prije nego dijete navrši godinu dana ili ako na to pristane supruga.

Dok Gordan nije želio davati nikakve komentare, Nataša je nakon izlaska iz Centra okupljenim novinarima rekla kako se osjeća prevarenom, jer su ih cijelo vrijeme pokušali pomiriti, što ona ne želi jer je Gordan podnio zahtjev za razvod. Nataša tvrdi kako je razmišljala o pomirbi sve dok Gordan nije podnio zahtjev za razvod.

"Ogorčena sam Gordanovim istupom u novinama u kojem je teško uvrijedio Laru, moju majku, sestru i mene. Može ga biti sram. On čak želi da njegova majka pokraj mene žive i zdrave bdije nad Larom. To neću dopustiti. Borit ću se do maksimuma. Gordanom sam užasno razočarana. Danas sve prikazuje protiv mene, iako bih i ja mogla iznositi tolike gadosti koje mi je učinio", izjavila je Nataša te je dodala kako će i ona podnijeti zahtjev za skrbništvom, prenose Sportske novosti, čijem je novinaru Nataša ispričala i jedan događaj koji ju je jako povrijedio.

Naime, dok su drugi put putovali u Ameriku, u Orlando, Gordan je letio poslovnom klasom jer mu je klub platio kartu, a njoj je navodno platio ekonomsku. "Dolazio je do mene tijekom leta, odvojeno smo putovali!", ogorčeno je rekla Nataša.

Najveća hrvatska košarkaška zvijezda u NBA-u, Gordan Giriček, podnio je zahtjev za razvod, te tvrdi da za raspad njegovog braka nije krivo potpisivanje ugovora vrijednog 16 milijuna dolara, već Natašina obitelj kojoj je pomagao, i koja je, kako kaže, preko njega htjela riješiti svoje probleme.

(Izvor fotografije: Story)

Pročitajte više