Nataša Škaričić prijavila huškački članak o Bitorajcu Vijeću za el. medije: "Razveselit će Markićku"

Foto: Hina, HRT

NOVINARKA Nataša Škaričić Vijeću za elektroničke medije prijavila je huškački članak protiv Renea Bitorajca, a kojeg je objavio radikalni katolički portala Željke Markić.


"Slijedeći primjer Igora Mirkovića, našeg velikana slanja prijava Agenciji za elektroničke medije, prijavila slučaj objave adrese Renea Bitorajca.

Slobodno prisnažite, lako je i jednostavno, a razveselit će vijećnike i Željku Markić", napisala je na svom Facebooku Škaričić.

Kontroverznog novinara Velimira Bujanca koji je osuđen jer je prostituke plaćao kokainom i Željku Markić zbog huškačkog članka uperenog protiv Renea Bitorajca i njegove obitelji možete prijaviti Vijeću za elektroničke medije na ovom linku.

Podsjetimo, portal narod.hr tako je svojim čitateljima odlučio pokazati gdje točno živi glumac koji ih je uznemirio pjesmicom. Nakon što je notorni Velimir Bujanec s posrnulim glumcem Božidarom Alićem u Bujici napao Bitorajca jer "mrzi Hrvatsku i sve hrvatsko", štafetu je, od osuđenika za plaćanje prostitutke kokainom, preuzeo portal Željke Markić i Krešimira Planinića. Prenoseći sadržaj koji stvara osuđeni diler i neonacist, taj portal svoje sljedbenike, katoličke ekstremiste, potiče na linč protiv Bitorajca.
 

Pročitajte više