Natascha Kampusch: Priklopil me tukao 200 puta tjedno i vezao dok smo zajedno spavali

ŽRTVA osmogodišnjeg zatočeništva u podrumu u Austriji, Natascha Kampusch, objavila je autobiografiju u kojoj je opisala razmjere zlostavljanja koje je doživljavala od strane otmičara Wolfganga Priklopila.

U autobiografiji pod naslovom "3.096 dana" Kampusch piše kako ju je otmičar tukao 200 puta tjedno, vezao plastičnim lisicama dok su spavali zajedno u Priklopilovom krevetu te tjerao da brije kosu i polugola radi kućanske poslove, piše Telegraph.

"Mrzio je kada bih zaplakala tijekom premlaćivanja"

Sada 22-godišnja Kampusch je od svoje 10 godine bila zatočena u podrumu ispod garaže. Njezina knjiga će u prodaju izaći u srijedu, a navodno je za pisanje dobila honorar od oko 8,5 milijuna kuna. "Sada se osjećam dovoljno snažnom kako bi ispričala cijelu priču o svojoj otmici", kazala je Kampusch. Napisala je da ju je Priklopil tjerao da ga zove "gospodarom" i "maestrom", kazao joj je da više nije Natascha, već da pripada njemu.

Tukao ju je toliko jako da su joj pucale kosti. "Mrzio je kada bih zaplakala tijekom premlaćivanja. Tada bi me zgrabio za vrat i vukao do sudopera, bacio mi glavu pod vodu i stiskao dušnik sve dok ne bih skoro ostala bez svijesti", napisala je Kampusch.

Trebao joj je dodir

"Još sam bila dijete i trebao mi je dodir. Nakon nekoliko mjeseci u garaži tražila sam od otmičara da me miluje", napisala je Kampusch i dodala kako bi je uhvatila klaustrofobija kada bi je grlio prečvrsto. U 14 godini je prvi puta spavala izvan garaže na Priklopilovom krevetu, no tada ju je vezao plastičnim lisicama.

Natascha Kampusch je iz zarobljeništva pobjegla kada je imala 18 godina, 23. kolovoza 2006. godine. Kada je vidio da će ga uhititi policija, njezin otmičar, 44-godišnji Wolfgang Priklopil, je počinio samoubojstvo bacivši se pod vlak. 

Pročitajte više