Nećak Marine Lovrić Merzel, vozač hitne pomoći, za 2 milijuna kuna u gotovini kupio stan u elitnom dijelu Zadra

Foto: Hina

JE LI kuma ministra financija Slavka Linića, Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić-Merzel, u elitnom zadarskom kvartu kupila stan na nećakovo ime?

Pitanje je to koje se postavlja nakon što je lokalni portal ZDNews objavio kako je nećak županice Marine Lovrić-Merzel, Dalibor Rozanković, koji radi kao vozač hitne pomoći u Sisku, 2. kolovoza 2012. godine kupio u najelitnijem dijelu Dikla u Zadru četverosobni stan veličine 85,4 m2. Platio ga je, prema tadašnjim tržišnim cijenama, približno 2 milijuna kuna - i to u gotovini.

"Gospođu Lovrić Merzel vidjeli smo više puta u Diklu. Bila je i ispred stana i u stanu. Nije se skrivala od nikoga i ostavila je dojam vesele i pristupačne osobe. Tu je i ljetovala, a koliko se sjećam, dolazila je i nedavno u stan zajedno sa svojim suprugom i još nekim meni nepoznatim ljudima. Ako se dobro sjećam tu su bili sa džipom i još jednim vozilom. Moram vam priznati da nitko ni u jednom trenutku nije pomislio da se ne radi o stanu gospođe Lovrić, kao što navodite", navela je za ZDNews osoba koja je sisačko-moslavačku županicu često viđala u nećakovom stanu.

Lovrić Merzel zasad se nije očitovala o tome ima li imovinu u Zadru.

Pročitajte više