Nesreća kod Šibenskog mosta. Tri mladića ozlijeđena, auto se zapalio

Ilustracija: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

U PROMETNOJ nesreći koja se dogodila sinoć nedaleko od Šibenskog mosta ozlijeđene su tri osobe, a vozilo se zapalilo. Dva su 19-godišnjaka zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je 20-godišnjak zbog teških tjelesnih ozljeda prebačen u Opću bolnicu u Šibeniku, gdje je zadržan na liječenju.

Policija je opisala kako je došlo do nesreće

Nesreća se dogodila oko 23:30 zbog neprilagođene brzine kretanja vozila, kojim je upravljao 19-godišnji vozač, obavijestili su iz policije. Do nesreće je došlo jer 19-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, krećući se županijskom cestom nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na cesti. Prometnica s više uzastopnih zavoja nije osvijetljena javnom rasvjetom, a vrijedi ograničenje brzine na 30 km/h.

Prema policijskom izvješću, vozač je u zavoju izgubio kontrolu nad upravljačem, nakon čega je udario u kameni zasjed, odbio se i zaustavio na kolniku. Nakon udara je došlo do samozapaljenja vozila koje je u potpunosti izgorjelo.

U nesreći su lakše ozlijeđeni vozač i 19-godišnji putnik, dok je 20-godišnji suvozač zadobio teške tjelesne ozljede i zadržan je na liječenju u šibenskoj bolnici, kazali su iz policije. Protiv vozača bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Pročitajte više

 

Pročitajte više