Nesreća na A4, vozi se usporeno

Screenshot: Hak

Hak javlja kako se dogodila prometna nesreća na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvora KOMIN i naplatne postaje SV. HELENA (na 70+800 km ) u smjeru Zagreba, vozi se po dvije prometne trake uz ograničenje brzine 60 km/h. Molimo korisnike za oprez, poručuju.

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Kolone na obilaznici i na magistrali

Zbog pojačanog prometa i radova vozi se usporeno u kolonama uz povremene zastoje na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Zagreb zapad i Lučko, na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Sveta Helena i Popovec u smjeru Zagreba, na prilazu Splitu iz smjera Kaštela, Klisa i Omiša, na Jadranskoj magistrali (DC8) kod Šibenskog mosta.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke. Obilazak: s autoceste A6 čvor Čavle-ŽC5205-DC3-grad Rijeka; s autoceste A7 čvor Rijeka istok-DC404- grad Rijeka.

Pročitajte više