Nestala djevojčica u Zagrebačkoj županiji. Otac: Nitko ne zna gdje je

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

NESTALA je 13-godišnja djevojčica u Zagrebačkoj županiji, kod Ivanić-Grada. 10. veljače nestala je s adrese prebivališta.

Djevojčica je visoka 160 cm, ima smeđu boju kose i plavu boju očiju. U evidenciji nestalih navodi se da djevojčice ima jaču tjelesnu građu i da je u trenutku nestanka na sebi imala maskirnu smeđu zimsku jaknu s kapuljačom, svjetlosive maskirne hlače i crne visoke tenisice.

Otac djevojčice: Nitko živ ne zna gdje je Petra, nema je nigdje

Ranije smo razgovarali s ocem djevojčice. Kaže da je njegova kći sinoć napustila kuću i da je vjerojatno krenula prema Zagrebu te da joj se nakon toga gubi svaki trag.

"Mobitel joj je lociran u Ivanić-Gradu. Vjerojatno joj je mobitel ostao negdje kraj pruge, a ona je otišla. Nitko živ tko je poznaje ne zna gdje je. Nikome se nije javila. Zovem na sve strane, nitko ne zna gdje je. Sinoć smo obilazili cijeli ovaj kraj... Nema je nigdje", rekao nam je zabrinuti otac.

Policija je ranije pozvala da u slučaju da posjedujete informacije o nestaloj djevojčici, o tome trebate obavijestite najbližu policijsku postaju, nazovete broj 192 ili se javite putem adrese: nestali@nestali.hr.

Pročitajte više