Nevenka Bečić: Kad vidim Jadranku Kosor ne mogu, a da ne osjetim ponos u srcu

HDZ I HGS danas su se na splitskoj rivi družili sa građanima. Premda se nestrpljivo iščekivao gradonačelnik Kerum nije se pojavio. No, bila je tu njegova sestra Nevenka Bečić, koja je potpuno zasjenila kolege iz HDZ-a, Duju Marasovića, ministra Bačića i generala Krstičevića.

"Koalicija HDZ - HGS će sve pomesti"

Nevenka je uvjerena u pobjedu.

"Koalicija HDZ i HGS toliko je jaka da će sve pomesti", zaključila je Nevenka. Objasnila je i zbog čega idu u savez sa HDZ-om. 

"Koaliramo sa HDZ-om kako bi dali svoj obol Hrvatskoj i hrvatskom narodu"

"U cilju zaštite interesa Hrvatske i hrvatskog naroda, Hrvatska građanska stranka na čelu sa Željkom Kerumom našla je za potrebno da u ovom povijesnom trenutku damo svoj obol narodu i državi, a to smo na ovim parlamentarnim izborima mogli jedino uz koaliciju sa jednom državotvornom strankom, a to je HDZ. Činjenice govore sve, ne može ih nitko iskriviti i one su povijesne. A ta povijest kaže da je Hrvatska demokratska zajednica krenula svim srcem i snagom sa svim raspoloživim resursima u misiju koja je shvaćena kao nemoguća. Uspjeli su ostvariti samostalnu i suverenu državu Hrvatsku", pojasnila je Nevenka. 

Women power

Posebno joj se sviđa što je na čelu HDZ-a žena.

"Ja sam isto žena i kada vidim premijerku, ja ne mogu, a da u srcu ne osjetim ponos. Takva hrabra žena nama treba. Pogotovo uvažavajući činjenicu da je ta žena okružena muškarcima, a mi žene nemamo mogućnost da se nametnemo muškarcima. Ona je iznašla unutrašnju snagu da se energičnošću i osobnošću nametne svima koji je okružuju, a znamo da je okružuju muškarci. Oprostite ministre, ali ja uvijek držim žensku stranu i zato pozivam sve žene, dajte svoj glas svim listama na kojima je nositeljica gospođa Jadranka Kosor. Davši njoj glas, dajete glas za pravo svim ženama da zauzmu čelna mjesta ne samo u politici već i  u gospodarstvu", nije mogla skriti Nevenka oduševljenje premijerkom i šeficom HDZ-a.

Kerum odradio treću smjenu i otišao spavati

Svi su se pitali gdje je Kerum.

"Željko Kerum bio je jutros na rivi u 8 i pol. Bila sam skupa s njim. Željko Kerum je osoba koja je svakodnevno prisutna u ovom gradu i svaki dan na ovoj rivi se druži sa svojim sugrađanima. Prepoznat je kao čovjek koji želi napraviti dobro svom gradu i sugrađanima. Ući će u Sabor i dobit će priliku da ostvari sve ono vitalno, ne samo za Split, već i za Dalmaciju. Nećemo iznevjeriti naše birače, stavit ćemo im u službu u našem 100 postotnom izdanju, sve naše sposobnosti njima u korist", kazala je Nevenka Bečić.   

Pročitajte više