Nevjerica u srpskom parlamentu: Zašto je "ustaški ideolog" Thompson pjevao u Beogradu?

ZASTUPNIK Partije ujedinjenih penzionera Đuro Perić jučer je u srpskom Domu narodne Skupštine postavio pitanje tko je izdao dozvolu i organizirao Thompsonov beogradski koncert što je među zastupnicima izazvalo nevjericu i podsmjeh.

Zastupnik Perić je pogrešno protumačio članak u beogradskim novinama Kurir o Thompsonovom koncertu u Biogradu te je pomislio kako se sporni nastup održao u glavnom gradu Srbije. Postavljajući pitanje, zastupnik je Marka Perkovića još i počastio epitetima hrvatskog pjevača i "poznatog ustaškog ideologa", piše Press.

"Znam gdje je Biograd, a gdje je Beograd"

Potpredsjednica Skupštine Srbije obavijestila je zastupnika kako nema potrebe za postavljanje takvog pitanja jer se koncert održao na obalama Jadranskog mora, a ne na obalama Dunava.

"Pogriješio sam zato što sam u novinama Kurir pročitao vijest da je Marko Perković Thompson pjevao u Beogradu. Naravno da znam gdje je Biograd, a gdje je Beograd i još imam dobar vid, tako da pažljivo čitam novine", rekao je Perić te dodao kako ga je začudila činjenica da je Thompson pjevao u Beogradu.

Pročitajte više