Nije dobrodošao: Keruma pozvali pa uvredama i pivom potjerali s moto partyja 4. brigade

SPLITSKI gradonačelnik Željko Kerum nije se sinoć dobro proveo na slavljeničkom moto partyju 4. gardijske brigade, koja se održala na Trsteniku, pred klubom Stella Mares.

"Sve sam vam dao, a vi ovako..."

Kerum izgleda nije najbolje legao nekolicini moto partijanera, koji su se upustili u otvoren verbalni duel. Jedan je čak Keruma zalio pivom! Očevici pričaju da ga je nakon toga pratnja odvukla do automobila, jer ni on nije bio u najblistavijem stanju. "Sve sam vam dao, a vi ovako...", žalio se Kerum dok su ga vodili ka limuzini... 

Kerumov hod po trnju jučer je započeo posjetom partyju Torcide na Brdima. Navodno ga ni tamo nisu baš najljepše dočekali pa je pomalo frustriran došao na proslavu 4. brigade na Trsteniku. Nije trebalo dugo čekati da iskra plane. Kerum se po vlastitom priznanju vrlo kratko zadržao na partyju. Ipak, tvrdi da mu nitko ništa nije loše rekao te da ga nisu zalili pivom.

"Dosta je svijeta bilo podnapito..."

"Znao sam ja odmah da će biti problema jer se to sve skupa prekasno organiziralo. Pozvan sam po protokolu i odlučio sam se odazvati. No, kad sam došao, vidio sam da je atmosfera nije baš najbolja, dosta je svijeta bilo podnapito. Bilo je dosta napeto pa sam odlučio otići. Svjestan sam i ja da ne mogu valjati svima, uvijek će netko imati nešto protiv mene", komentirao je za Index splitski gradonačelnik sinoćnji incident na moto partyju.

Pročitajte više