Nijemac u Rovinju snimao golu djecu, policija mu u kamperu pronašla hrpu snimki

Fotografija ne prikazuje mjesto događaja Foto: Borna Jaksic/PIXSELL/Ilustracija

Zbog sumnje da je na upravljač romobila postavio mobitel te neovlašteno snimao i fotografirao nagu djecu u jednom rovinjskom turističkom kampu, policijski službenici priveli su 43-godišnjeg njemačkog državljanina, izvijestila je u utorak istarska policija. 

Naime, rovinjska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim njemačkim državljaninom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo iskorištavanja djece za pornografiju. Njemačkog državljanina policijski službenici uhitili su u nedjelju, 26. svibnja oko 14 sati, nakon dojave zaštitara da su zadržali muškarca za kojeg sumnjaju da je u kampu snimao nagu djecu.

Na upravljač romobila postavio mobitel pa snimao i fotografirao djecu

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni kod ugostiteljskog objekta u jednom turističkom kampu u Rovinju na upravljač romobila postavio mobitel te neovlašteno snimao i fotografirao nagu djecu. 

Temeljem naloga nadležnog suda obavljena je pretraga kampera u kojem osumnjičeni boravi te je pronađeno više prijenosnih računala, kamera, mobiteli i druga oprema s fotografijama i snimkama inkriminirajućeg sadržaja. 

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, njemački državljanin je u poslijepodnevnim satima 27. svibnja priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske. Muškarac je priveden u pritvorsku jedinicu policijske uprave te se protiv njega podnosi kaznena prijava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.