Vlasnica izjave "Nijemci mijese tijesto na dječjim guzicama" ima televiziju koja je dobila koncesiju

Foto: Hina

NA BOŽIĆ 2015. godine s radom je započela Laudato televizija, "obiteljska televizija s kršćanskim vrijednostima i vjerski televizijski kanal", kako ju je predstavila direktorica Ksenija Abramović, prijateljica Željke Markić, poznata po izjavi da "Nijemci u školama mijese tijesto za pizzu na dječjim guzicama".

"Laudato televizija je projekt angažiranih katolika laika željnih da Crkva u Hrvatskoj ima televizijski kanal koji će u svojim emisijama pratiti redoviti život Crkve koja je bogata mnogim stvarnostima i doprinosi svekolikom razvoju naše zemlje', kazala je Abramović prilikom predstavljanja televizije prošle godine.

Dobili koncesiju

Jučer u popodnevnim satima na svojoj je stranici televizija objavila kako su odlukom Vijeća za elektroničke medije dobili koncesiju za emitiranje putem zemaljskog signala pa će tako stanovnici grada Zagreba, Velike Gorice, Svete Nedelje, Stupnika, dio općine Samobor, Jastrebarskog, Klinča Sela, Krašića, Pisarovine, Karlovca, Lasinja, Ozlja, Žakanje, Draganića, Netretića, Duge Rese, Generalskog Stola, Barilovića, Krnjaka, dio općine Vojnić i Bosiljeva moći gledati tu televiziju u svojim domovima.

"Naša je velika, velika želja ući u svaki hrvatski dom, a ovim korakom smo tome bliži", kažu s Laudato televizije.

"Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuditelja u Objedinjenoj digitalnoj regiji d44-46 donijeta je u prvom krugu glasovanja gdje je ponuditelj Laudato TV d.o.o. dobio pet (5) glasova ZA te je jedan glasački listić bio nevažeći.", stoji u priopćenju sa sjednice Vijeća za elektroničke medije.

Pročitajte više