Nikola je prije 7 dana ostavio kćer u vrtiću u Zagrebu i nestao. Jeste li ga vidjeli?

Foto: Maja Gračak/Facebook

U ZAGREBU je prije sedam dana nestao Nikola Gračak. U potragu je uključena i policija. 

Obitelj moli one koji imaju bilo kakve informacije o Nikoli da jave na broj mobitela 097 670 1528 ili na 192. 

Njegova sestra nam je rekla da ni nakon sedam dana nema novih informacija. "Izgubio mu se svaki trag kada mu se mobitel isključio", kratko nam je rekla.

Može ga se prepoznati po tetovažama i ožiljcima

"Nikola je visok 175 centimetara, ima kestenjastu boju kose i male, plave oči. Nos mu je ravan, a uši male i klempave, ima i slobodnu resicu. 

Srednje je tjelesne građe, a može ga se prepoznati po više ožiljaka po cijeloj dužini desne ruke. Na ramenu desne ruke ima tetovažu malog slova "d" zelene boje i tetovažu na desnoj nozi u predjelu lista zelene boje", stoji u njegovom opisu na portalu nestali.hr.

Nestala osoba - 12907 by Index.hr on Scribd

"Trebao je doći po kćer u vrtić, ali nije se pojavio"

"Trebao je doći po svoju kćer u vrtić, ali se nije pojavio. Molimo vas, ako ga je neko vidio ili ima bilo kakvu informaciju o njegovom kretanju, da nam hitno javi", napisala prije sedam dana Nikolina sestra Maja.

Danas je objavila njegovu fotografiju i poručila mu da ga svi čekaju - majka, kćer, nećak, braća, sestre...

"Sam živi s djetetom"

Nikola sam živi s kćerkicom. Ostavio ju je prije sedam dana u vrtiću oko 7 sati ujutro i otad mu se gubi svaki trag

Iz vrtića su kontaktirali obitelj da Nikola nije došao po kćer, što je njih odmah alarmiralo jer kažu da on nikada ne bi dozvolio da kćerkica ostane u vrtiću i da, ako ne može doći po nju, to ne javi obitelji. Nikola je rastavljen i sam živi s kćerkicom. 

"Sam živi s djetetom. Ostavio je kćer u 7 ujutro i otada mu se gubi svaki trag. Na mobitel ga ne možemo dobiti, zvoni i onda se pojavljuje govorna poruka da osoba trenutno ne može odgovoriti na poziv", rekla je prije sedam dana za Index Nikolina sestra Maja Gračak. 

Pročitajte više