Objavio, pa izbrisao: Pogledajte fotografiju koju Reiner ne želi da vidite

Foto: Hina

SAMO dan nakon konstituirajuće sjednice Hrvatskog sabora novom predsjedniku istog iz fotografije su već otpali svi koalicijski partneri iz takozvane Domoljubne koalicije.

Naime, na fotografiji koju je objavio na svojoj Facebook stranici, Reiner je objavio logo samo HDZ-a i koalicijskog partnera MOST-a, a nedostaju sve stranke koje su uz HDZ činile takozvanu Domoljubnu koaliciju.

"Na konstituirajućoj sjednici VIII. saziva Hrvatskog sabora za predsjednika Sabora je izabran akademik Željko Reiner", pisalo je na fotografiji.

"Sabor jest i mora biti lučonoša domoljublja, ljubavi prema temeljnim vrijednostima Hrvatskog naroda, njegovoj povijesti, tradiciji, njegovanju obitelji, vjeri, hrvatskom jeziku, kulturi, prema svemu onome što nas čini takvima kakvi jesmo i po čemu se razlikujemo od drugih, ali istodobno i svih prava i vrijednosti onih koji nisu Hrvati, ali su hrvatski građani. Poštivanje drugih i različitih, a osobito onih koji su u manjini pa time osjetljiviji i ranjiviji i jamčenje njihovih prava jedna je od odlika demokracije i pravednog društva pa je i to važna zadaća ovog Sabora", stajalo u opisu fotografije.

Reiner je, naime, fotografiju uklonio sa svoje Facebook stranice, ali smo je na vrijeme sačuvali. U novoj objavi Reiner je ponovio prethodni status, ali na novoj fotografiji nalazi se samo on, bez ikakvih obilježja bilo koje stranke.

Pročitajte više