Nizozemski KLM povećava broj letova prema Zagrebu, uvodi i liniju prema Splitu

Foto: EPA

KLM je sredinom veljače uveo svoj drugi dnevni let za Zagreb, no iako je u planu bilo da na ovoj liniji zrakoplovi prometuju dva puta dnevno svakog dana u tjednu, to se zbog niske potražnje nije dogodilo, javlja Croatian Aviation.

Kompanija je krenula s manjim brojem duplih rotacija, no sada će ipak povećati broj tjednih letova prema zagrebačkoj zračnoj luci. Od 5. travnja zrakoplovi će na liniji Amsterdam - Zagreb - Amsterdam prometovati čak 13 puta tjedno, a od 12. travnja dva leta dnevno trebala bi biti dostupna svih sedam dana u tjednu.

Pred Uskrs KLM obnavlja liniju prema Splitu

Pred blagdan Uskrsa KLM će obnoviti i svoju sezonsku liniju prema Splitu. Prvi let najavljen je za petak 1. travnja. Kompanija će do 10. travnja imati dva leta (ponedjeljak 5. i subota 10.), a zatim će u periodu od 17. do 25. travnja prometovati dva puta tjedno, subotom i nedjeljom.

Od 26. travnja KLM planira svakodnevne operacije prema Splitu, no raspored nakon navedenog datuma svakako treba uzeti sa zadrškom s obzirom na to da će vjerojatno tek doći do redukcije objavljenog reda letenja, naravno, ovisno o samom stanju bookinga na pojedinim letovima.

 

Pročitajte više