Njemački pedofil u policijskoj odori silovao 41 dijete



JEDAN je njemački pedofil trinaest godina djecu zlostavljao istom metodom: obukao bi se kao policajac, odveo ih u podrum i nakon toga se seksualno iživljavao na njima. Trenutno mu se sudi za seksualno zlostavljanje čak 41 djeteta.

Radi se o 41-godišnjem Richardu L- iz Ingolstadta u njemačkoj saveznoj državi Bavarskoj. Richard je optužen u 41 slučaju zlostavljanje djece. Djeca su bila u dobi između tri i dvanaest godina.

Optuženik je pred sudom djelomično priznao zločine, a neke je porekao. Negira da je u bilo kojem slučaju došlo do silovanja, tvrdi kako je bilo samo oralnog seksualnog zadovoljavanja.

Trinaest godina terora

Tužiteljstvo je rekonstruiralo način postupanja kojime se monstruozni pedofil služio. On bi se oblačio kao policajac i djecu odvlačio u podrum. Tada bi ih tjerao da gledaju pornografske slike, skidaju se i dodiruju da, pri čemu im je na oči stavljao stare naočale za ronjenje.

Mnogu je djecu fotografirao golu. Neke je brutalno silovao. Svoju seriju zločina provodio je punih trinaest godina, od 1995. do 2008. godine, po cijeloj Bavarskoj.

Tragovi sperme na dječjoj odjeći, uspoređeni s uzrokom koji je osumnjičeni pedofil dao policiji, jasno su ga identificirali u brojnim slučajevima.

Prije kaznenog procesa Richard L. Je žrtvama nekih obitelji platio 6500 eura dosuđene kazne.

Pročitajte više