Njemica zadavila dvoje svoje djece kako bi u miru igrala World of Warcraft

SVIJET online igara za neke je zarazan, no u nekim slučajevima ljudi će zbog "malo" vremena u virtualnom svijetu zadaviti i vlastitu djecu. Doslovce.

Takav slučaj dogodio se u Njemačkoj, u kojem je 27-godišnja Kathrin O. zadavila svoje dvije kćeri, kako bi u miru mogla živjeti u svom virtualnom svijetu, online igri World of Warcraft.

Ubila dvije novorođene kćeri

Ona se danas pod maskom pojavila u sudnici u gradu Halleu, a tužitelj ju nije štedio. "Tijekom jedne noći primijetili ste kako imate trudove te ste ušli u praznu kadu i rodili kćer, samo da bi je nakon tog rukama zadavili", kazao je tužitelj optuženoj monstrumki od majke u sudnici, prenosi Bild.

Sličan monstruozan čin ova je bivša činovnica počinila i godinu dana kasnije, kad je svoju isto tako novorođenu kćer strpala u perilicu za rublje i tako ju ubila. Policija je tad mislila kako je zločin počinio njezin dečko.

Bitni samo računi za igru i internet

"Svaki dan sam igrala igru, satima zaredom, a često i tijekom čitavih noći. Nisam nikako mogla prestati", kazala je Kathrin. Začudo, njezino prvo dijete, trogodišnji sin, pošteđen je sudbine koju su doživjele njegove mlađe sestrice, a njegova majka radije je vrijeme provodila kao "junakinja" virtualnog svijeta, nego kao roditelj svojoj djeci.

Zbog opsjednutosti igrom World of Warcraft izgubila je i posao, no novac za internetsku vezu i mjesečni račun igre, uvijek bi skupila, jer joj ništa drugo nije bilo važno. Ukoliko ju sud proglasi krivom za ubojstva vlastite djece, koja je ona sama priznala, čeka ju kazna i do 15 godina zatvora, iako je vjerojatno zaslužila i doživotnu kaznu.

B.V.
Foto: Bild

Pročitajte više