Njonjo: Građani nisu nasjeli na oporbu koja želi prikazati da je nikad gora situacija

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Nositelj liste HDZ-a i partnera za drugu izbornu jedinicu Gordan Jandroković izjavio je danas u Bjelovaru da ga raduje to što su građani prepoznali rezultate rada vlade i nisu nasjeli na oporbu koja pokušava izazvati kaos i prikazati da situacija nikad nije bila gora.

"Uvjeren sam da građani znaju procijeniti što je dobro napravljeno i što treba unaprijediti, jer ne možemo slikati stvari idealnim bojama nego što treba i popravljati.

Dosadašnja kampanja pokazuje da ljudi žele konstruktivnost i žele da se natječemo programima, ideja i vrijednostima koje zastupamo", rekao je Jandroković, koji je u društvu Darija Hrebaka (HSLS) i drugih kandidata s te liste u subotu obišao bjelovarsku tržnicu.

"Uvjeren sam da će građani honorirati one koji su okrenuti rješavanju problema"

"Naša konkurencija izbore koristi za proste, vulgarne i destruktivne napade, ali uvjeren sam da će naši građani honorirati one koji su okrenuti rješavanju problema i nude viziju Hrvatske za sljedeće četiri godine", kazao je.

Dodao je da su Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorska županija odličan primjer kvalitetne suradnje gradova i općina sa županijom i državnom razinom, koja donosi korist građanima.

Hrebak: Kao država nikad više novca u našoj povijesti iz EU fondova nismo imali

Gradonačelnik i predsjednik HSLS-a Dario Hrebak također je pohvalio sinergiju do koje dolazi suradnjom države i lokalnih jedinica samouprave.

"Kao država nikad više novca u našoj povijesti iz EU fondova nismo imali. Bjelovar ima 200 milijuna eura odobrenih iz EU fondova, to je pola Pelješkog mosta koji će se realizirati u sljedećih godinu i pol do dvije i zato idemo dovršiti posao. Druga stvar zašto smo se odlučili za HDZ i ostale partnere je porezna politika u kojoj će država uzimati manje novca i time će se stvoriti uvjeti za otvaranje novih radnih mjesta", naveo je Hrebak.

Najavio je da će Grad Bjelovar, zbog dobrog punjenja proračuna, dodatno sniziti višu stopu poreza na dohodak s 28 na 25 posto.

Pročitajte više