NLO snimljen iznad Kraljeva u Srbiji

NA RANOJUTARNJEM nebu iznad Kraljeva u Srbiji, nekoliko je mještana vidjelo neidentificiranu letjelicu kako lebdi stambenih objekata. Primijećena je prekjučer oko 5.45 sati ujutro, a fotografiju letjelice uspio je napraviti i fotoreporter srpskog Alo-a.

"Letjelica je ličila na običnog dječjeg zmaja ali je mijenjala oblike i kretala se brzo, puno brže od običnih zrakoplova koje ujutro promatram. Primijetio sam je oko 5.45 sati nakon čega je jednostavno nestala", opisao je događaj za Alo jedan anonimni Kraljevčanin.

Nekoliko Kraljevčana tog je ranog jutra zastalo i promatralo neobičan prizor, no nikako se nisu mogli usuglasiti oko toga je li se radi o zrakoplovu, koji je poprimio čudne oblike zbog refleksije sunčevih zraka ili neidentificirani leteći objekt, na što su svi pomislili.

"Neki od njih spremni su zakleti se svim što im je sveto, kako to što se događa na nebu nisu baš čista posla", zaključuje anonimni sugovornik. Zadnji NLO iznad Srbije viđen je 19. srpnja iznad sela Velika Greda, a kamerama i mobitelima snimili su ga radnici mlina nešto iza ponoći.

K.S.
Foto: Alo

Pročitajte više