Nova žrtva pohote Hermana Caina? "Stavio mi je ruku pod suknju i gurnuo prema genitalijama!"

REPUBLIKANAC Herman Cain, kandidat za američkog predsjednika, možda je serijski zlostavljač žena. Danas se pojavila navodno već četvrta žena koju je pohotni republikanac nagovarao na seks i pozvala ga da javno prizna što joj je sve učinio 1997. godine.

"Ja ne želim biti ovdje, ali vi, gospodine Cain, priznajte što ste učinili i zašto ste prema drugima bili neprimjereni", prozvala ga je danas navodna žrtva Sharon Bialek, koja je u javnost izašla u društvu odvjetnice. Tvrdi da joj je Cain na neobičan način nudio pomoć u pronalasku posla.

"Iznenada mi se stavio ruku na nogu, pod suknju i krenuo prema genitalijama. Onda me upitao "pa ti želiš ovaj posao, jel tako", podvjedočila je Bialek.

Cain je devedesetih bio predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja i sva su se zlostavljanja navodno dogodila dok je bio na toj funkciji.

Usprkos teškim optužmana Cain se prema zadnjim anketama približio dosadašnjem favoritu za republikanskog kandidatata za predsjedničkim izborima, Mittu Romneyu. Njegov stožer čitavo vrijeme odbacuje optužbe i tvrde da nikad nikoga nije zlostavljao.

Pročitajte više