Novi detalji: Majku s bebom u Slavonskom Brodu pregazila 70-godišnjakinja

Ilustracija: Jurica Galoic/PIXSELL (nije f

POLICIJA je objavila nove detalje prometne nesreće u kojoj je u Slavonskom Brodu nastradala majka s bebom nakon što je na njih naletio automobil. Maleni dječak je teško ozlijeđen, a neslužbeno se može čuti kako se liječnici još uvijek bore za njegov život. Majka je lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila oko 12:35 sati u Osječkoj ulici, sa sjeveroistočne strane kružnog toka u blizini Naselja A. Hebrang.

Mamu i bebu pregazila 70-godišnja vozačica

Policija je očevidom utvrdila da 70-godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom, na pješačkom prijelazu nije propustila pješakinju (26-godišnjakinju), koja je na sebi nosila tzv. klokanicu, u kojoj se nalazio dječak, rođen 2018. godine.

Pritom je došlo do udara osobnog automobila u pješakinju koja je pala zajedno sa djetetom na betonsku površinu. U prometnoj nesreći, dječak je teško ozlijeđen i nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je lakše ozlijeđena 26-godišnjakinja puštena kući, objavila je policija. 

Policijski službenici protiv 70-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Pročitajte više