Novi detalji masakra u Španskom: Podivljali vojni zapovjednik osim noža koristio i čekić

Foto: FAH

NOVI detalji strašnog zločina u Španskom pokazali su da je vojni zapovjednik Željko Košta (50) prilikom ubojstva svoje četverogodišnje kćeri i supruge (31) koristio i čekić.

Zagrebačka policija još uvijek istražuje detalje ovog jezivog događaja od petka ujutro kad je vojni zapovjednik ubio svoju suprugu i dijete te teško ranio 85-godišnju baku svoje supruge koja se nalazi u bolnici.

Prema do sada poznatim podacima, Košta se oko 6.40 sati počeo svađati sa suprugom, a potom je nožem i čekićem napao njezinu baku, koja je neko vrijeme s obitelji živjela u stanu na petom katu zgrade u Ulici Milana Rešetara 44.

Nju je izudarao čekićem i nožem joj nanio više reznih rana, a potom je nasrnuo na suprugu.

Suprugu izudarao čekićem pa je izbo nožem

Potom je i suprugu  izudarao čekićem te ju izbo nožem te je ona od teških ozljeda odmah preminula. Četverogodišnju kćer potom je nasmrt izbo nožem.

Prije nego što je skočio s petog kata, Košta je nazvao svoju majku, koja živi u mjestu Đurđanci pokraj Đakova, te joj rekao što je učinio. Nakon toga je zapalio i neke dokumente.

Podsjetimo, čim je čuo buku, lupanje i ženske vapaje u pomoć još u šest sati ujutro, na vrata Koštinih pokucao je i pozvonio susjed I. B. (65), umirovljeni socijalni radnik.

Lupao je po protuprovalnim vratima i zvonio, ali nitko nije otvarao. Potom je pozvao policiju i poručio im neka požure jer je situacija ozbiljna.

Pročitajte više