Novi detalji strašnog zločina: Ubojice su Goranu ukrali pištolj i ubili ga njime?

Foto: Društvene mreže

JOŠ uvijek se traga za ubojicama tročlane obitelji Đokić iz Aleksinca u Srbiji.

Policija provodi istragu i ispitivanja, a sve je izglednije da je u ubojstvu sudjelovalo više osoba.

 

Video: Blic.rs

Motiv se još ne zna točno. Članica šire obitelji Đokić kaže da je moguće da je povod za ubojstvo novac koji su Đokići skupljali za stan u Nišu.

Verica Đokić iz Moravca, udovica brata Gorana Đokića, za Telegraf kaže da je sigurna da se radi o pljački.

"Goran je prije dvije godine prodao kuću da kupi kćerki stan. Ona nije željela kuću, već stan u Nišu pa je Goran radio od jutra do večeri, i to sam u mjenjačnici, kako bi joj ispunio želju. Vjerujem da su zbog tog novca ubijeni, nema drugog razloga. Tog novca nema, ne znam koja je suma u pitanju, ali pare nisu nađene", kaže Verica Đokić.

Kaže da su ih svi voljeli.

"Pitajte cijelo selo, nitko nema o njemu što loše reći. Plaču i oni koji su ih znali i oni koji su samo čuli za njihovo ubojstvo", kaže.

Policija, kako smo ranije napisali, sad sumnja na to da su u ubojstvu sudjelovala dva napadača. Naime, ustanovljeno je da su Đokići ubijeni pištoljima različitog kalibra.

"Svi su zadobili prostrijelne rane, od kojih po jednu u glavu, koje su bile smrtonosne. One ukazuju na to da je na Đokiće pucano iz neposredne blizine, ali s obzirom na to da su rane različite veličine, postoji sumnja da su korištena oružja različitog kalibra. S obzirom na to da je i Goran imao pištolj, čija je kutija nađena u stanu, nije isključeno da su mu ga ubojice otele te da im je i on poslužio za egzekuciju", govore za Telegraf izvori koji su dobro upoznati s istragom.

Pročitajte više