Novinar Fox Newsa koji je teško ozlijeđen u Ukrajini: "Prokleto sam sretan"

Foto: Benjamin Hall/Twitter

NOVINAR Fox Newsa Benjamin Hall, koji je teško ozlijeđen u napadu u kojem je ubijeno dvoje njegovih kolega u Ukrajini, objavio je svoju fotografiju na Twitteru. Opisao je svoje ozljede i zahvalio ljudima koji su mu prije tri tjedna spasili život.

"Da sumiram, izgubio sam pola noge s jedne strane i stopalo s druge strane. Jedna ruka je teško ozlijeđena, jedno oko više ne radi, a sluh mi je prilično oštećen... Ali, sve u svemu, osjećam se prokleto sretno što sam tu - i ljudi koji su me spasili su nevjerojatni", piše Hall.

 

Podsjetimo, tijekom izvještavanja iz Ukrajine poginuo je snimatelj Pierre Zakrzewsky. Zakrzewsky je bio s dopisnikom Benjaminom Hallom kada je njihovo vozilo pogođeno.

"Pierre je bio fotograf ratne zone koji je tijekom svog dugogodišnjeg rada pokrivao gotovo svaku međunarodnu priču za Fox News, od Iraka preko Afganistana do Sirije. Njegova strast i talent bili su bez premca. Pierre je od veljače radio u Ukrajini", napisala je direktorica Fox Newsa Suzanne Scott.

 Poginula je i 24-godišnja Aleksandra Kuvšinova - Saši, koja je s ekipom Fox Newsa radila od početka invazije na Ukrajinu.

Pročitajte više