Obitelj nastradala kod Đurđevca išla sa svadbe, prije 13 godina imali tragediju

POJAVLJUJU se novi detalji tragične nesreće koja se sinoć dogodila kod Đurđevca. 

Četveročlana obitelj Benšić na koju su Audijem naletjeli mladići koji su prešli u suprotnu traku na đurđevačkoj obilaznici izvan je svake životne opasnosti, neslužbeno doznaje epodravina. Dvojica mladića iz Audija su poginuli, a dvojica su životno ugroženi.

Obitelj se vraćala sa svadbe

Obitelj koja je nastradala u strašnoj nesreći je rodom iz Kalinovca, ali živi u Starigradu.

U prometnoj nesreći glava obitelji, otac (50), zadobio je prijelom ruke, a njegova supruga (47) prijelom noge. Bili su vezani. Djeca na zadnjem sjedištu nisu bila vezana, maloljetna kćer (14) zadobila je prijelom nosa, dok se dječak (19) požalio na bolove u kralježnici. Kako doznaje epodravina, vraćali su se iz svadbe koja se održala u Pitomači.

Nitko od mladića nije bio vezan

Iz suprotnog smjera naišao je crveni Audi s četiri muškarca unutra. Audi je prešao na suprotni trak i frontalno se sudario s Passatom obitelji Benšić. Na mjestu su poginuli vozač (22) i suvozač (26), a dva muškarca koja su se nalazila na stražnjem sjedištu automobila u kritičnom su stanju i bore se za život. Nijedan od njih nije bio vezan. Sva četvorica dolaze iz đurđevačkog prigradskog naselja Stiska, a kako piše epodravina, automobil je bio pun hrane, točnije bureka.

Prije 13 godina dogodila se tragedija u obitelji Benšić

U jednom trenu na mjestu nesreće bilo je čak pet vozila hitne pomoći, a vatrogasci su rezali automobile kako bi spasili unesrećene. Scene su bile strašne.

Obitelj Benšić prije 13 godina doživjela je još jednu tragediju. U pljački đurđevačke poslovnice FINE kasnije osuđeni hicima iz pištolja usmrtio je drugog člana obitelji Benšić, svog sumještanina. Tada preminuli zaštitar i vozač Passata bili su braća. 

 

Pročitajte više