Brat Filipa Zavadlava opljačkao kladionicu s puškom, uzeo 229 eura

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Splitska policija objavila je detalje pljačke kladionice koja se dogodila u ponedjeljak u Velebitskoj ulici. Neslužbeno, počinitelj je Stanislav Zavadlav, mlađi brat trostrukog ubojice Filipa Zavadlava. Policija je jučer uhvatila i privela Stanislava Zavadlava.

"Policijski službenici Druge policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom vezano uz događaj od 27. svibnja 2024.godine u Velebitskoj ulici u Splitu.

Policijski službenici su 28-godišnjaka jučer pronašli i doveli u službene prostorije. Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je u ponedjeljak oko 9 sati maskiran ušao u prostore kladionice nakon čega je iz torbe izvadio pušku s remenom nalik na kalašnjikov, te je od djelatnice tražio da mu preda novac, a nakon toga je preskočio pult, pretražio ladice i otuđio 229 eura", izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Sumnja se da je iz trgovine ukrao 800 eura

Također, utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 28-godišnjak 13. svibnja na području Splita ušao u trgovinu i otuđio 800 eura.

Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenih djela razbojništva i krađe te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, priopćila je splitska policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.