Od danas je zatvoreno raskrižje na Jarunu, sutra počinju veliki radovi u Kačićevoj

Foto: Index

Od danas je onemogućeno kretanje vozilima na raskrižju Jarunske ulice i Ulice Hrgovići jer se radi kružni tok. Očekuje se da će radovi trajati do petka, 8. ožujka, do 15 sati, izvijestili su iz Grada Zagreba.

 

Prilikom izvođenja predmetnih radova obilazni pravci bit će:

  • Jarunska - M. Haberlea - Horvaćanska cesta - Hrgovići – Jarunska, i obratno;
  • Hrgovići - B. Vukasa Bajde - I. Akropovića – Jarunska, i obratno.

Privremena regulacija prometa - Kačićeva ulica

Kačićevom ulicom, na dijelu od Ilice do Ulice Isidora Kršnjavog, bit će otežan promet od sutra 28. veljače od 08,00 sati do završetka radova koji će trajati oko tri mjeseca i odvijat će se u nekoliko faza.

U prvoj fazi od 28.02. do 09.03.2024. zbog izvođenja rekonstrukcije vodoopskrbnog cjevovoda na dijelu od Prilaza Gjure Deželića do Ulice Vjekoslava Klaića bit će onemogućeno prometovanje iz smjera juga prema sjeveru, dok će se promet u smjeru sjever-jug odvijati nesmetano.

Preporučeni obilazni pravac: - Klaićeva – Primorska – Prilaz G. Deželića.

"Apeliramo na pješake da obrate posebnu pozornost budući će nogostup biti zauzet, a kretanje pješaka predviđeno je označenim obilaznim pravcima. O nastavku radova u drugima fazama javnost ćemo pravovremeno obavijestiti. Sve sudionike u prometu molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća", poručuju iz Grada Zagreba.

Pročitajte više