Odbijen prijedlog obrane Dragana Kovačevića. On poručio da Uskok bolesno laže

Foto: FaH

ŽUPANIJSKI sud u Zagrebu danas je odlučivao o prijedlogu obrane o izdvajanju, kako tvrde, nezakonitih dokaza u predmetu protiv bivšeg direktora Janafa, Dragana Kovačevića, u takozvanoj aferi odijela. Sud je taj prijedlog odbio, a tužiteljstvo tvrdi da je obrana njime samo nastojala odugovlačiti postupak.

Kovačević je na to reagirao napadom i tvrdnjama da tužitelj Uskoka "bolesno laže". 

"Nemate protiv mene niti jedan dokaz i zato lažete i trujete medijski prostor"

"Nema više smisla boriti se protiv tužiteljevih laži na javnoj sceni. To su bolesne laži koje tužitelj stavlja u optužnicu, a onda preko izabranih novinara pušta u medijski prostor. Nisam prekršio niti jedan Zakon niti Statut.

Idemo na Sud pa ćemo tamo utvrditi istinu. Teret dokaza je na tužitelju pa molim vas veliki frajeri iz tužiteljstva donesite jedan jedini suvisli dokaz i suđenje može završiti.

Nemate protiv mene niti jedan Dokaz i zato lažete i trujete medijski prostor preko svojih pojedinaca iz medija i tako radite zloupotrebu i pogudujete pojedinim medijima u dobivanju senzacionalnih informacija, a sto je to laž, koga briga"; navodi Kovačević.

"Nemaš dokaza, ali imaš privilegirane novinare koji za tebe odrađuju prljavi posao"

"Drugi mediji to slijepo prepisuju i igra u tužiteljstvu se ponavlja već desetljećima kada je jedan notorni tužitelj to započeo.

Nemaš dokaza, ali imaš privilegirane novinare koji za tebe odrađuju prljavi posao. Sve već viđeno.

Zato se veselim Sudu i nepristranom suđenju i da sto prije se utvrdi istina da mogu pokazati svoju nevinost i sprati ljagu sa svoga imena", poručio je Dragan Kovačević.

Pročitajte više