Olujić brani Koradea, a njegov sin Koradeovog sina

"TOČNO JE da sam njegov branitelj i pravni zastupnik, ali nije mi se javio. Imao sam suđenje danas cijeli dan, i nisam s njim u kontaktu", kazao nam je poznati odvjetnik Željko Olujić koji je generala Ivana Koradea zastupao u više navrata. Za Koradeom je danas pokrenuta prava filmska potjera, nakon što su u zagorskim selima pronađena četiri leša i jedan ranjeni, a policija sumnja da je u jedno od ubojstava upleten upravo umirovljeni general. Olujić ne vjeruje u ono što se zasad može čuti u medijima o njegovom klijentu.

"Sve mi se to čini kao jedna nepovezana priča, ne pronalazim nikakvog smisla. General Korade  nije sklon nikakvom bježanju", kaže Olujić. S obzirom da je odvjetnik ono što generalu trenutno itekako treba s obzirom na navodne sumnje da je ubojica, upitali smo Olujića ima li ikakve informacije da ga je ovaj pokušao kontaktirati.

"Da se on želio meni javiti on bi me nazvao", kaže Olujić.

Odvjetnik je angažiran, ali to ne znači da je mladi Korade uhićen

Koradeov 19-godišnji sin Mario danas je zadržan na policiji, a branit će ga, kako nam je i sam Željko Olujić potvrdio - njegov sin Fran Olujić.

"Znam da je njegov sin zadržan na policiji i da je supruga angažirala Frana Olujića kao pravnoga zastupnika. On (Fran) nije momentalno dostupan, na putovanju je", kaže nam stariji Olujić, unaprijed nam nagovještajući da ćemo danas teško doći do njegovog sina. Stariji Olujić kaže kako Mario Korade nije zasad zadržan kao osumnjičenik, niti će mu biti određen pritvor.

"Zadržan je od strane policije, ali to ne znači da je uhićen ili da će mu biti određen pritvor. Koliko je meni poznato i to od njegove supruge, radi se o mjeri obavijesnog razgovora", tvrdi odvjetnik Željko Olujić.

A.B.
Foto: Nacional

Pročitajte više