Olujni vjetar stvara probleme na A1, dijelom smiju voziti samo osobni automobili

Screenshot: HAK

ZBOG olujnog vjetra na dionici autoceste A1 između tunela Sv. Rok i vijadukta Božići promet je dopušten samo osobnim vozilima, a ostala obilaze državnim cestama preko Obrovca i Gračaca (DC27 i DC50).

Hrvatski autoklub (HAK) u ponedjeljak je izvijestio kako je na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet zabranjen za I. i II. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom. 

Kolona teretnih vozila na A3

Kolnici su mjestimice mokri ili djelomice vlažni u Slavoniji i na jugu Hrvatske. Poteškoće u prometu moguće su na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Kolona teretnih vozila na autocesti A3 kraj naplatne postaje Bregana u smjeru Slovenije duga je oko 4 kilometra, pa iz HAK-a mole vozače za strpljenje.

Zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa, Jadrolinija početak plovidbe na komercijalnim brzobrodskim linijama Dubrovnik-Korčula-Hvar-Bol-Split i Split-Hvar odgađa za 3. srpnja.

Od ponedjeljka, 25. svibnja Jadrolinija plovi prema novom redu plovidbe.

Početak plovidbe na međunarodnoj liniji Zadar-Ancona odgađa se za subotu, 20. srpnja.

Jadrolinija nastavlja s plovidbom izvanredne međunarodne teretne linije Zadar-Ancona po istom redu plovidbe. Linija je namijenjena isključivo teretnim vozilima.

Pročitajte više