Online studij sve popularniji među zaposlenima i mladima koji žele nešto drugačije

ONLINE studij je najpristupačniji i najfleksibilniji oblik studija kakvog danas poznajemo. Prilagođen je zaposlenima i mladima koji žele nešto više, nešto drugačije. Studirate lokacijski neograničeno, također u većoj mjeri sami raspoređujete svoje vrijeme za studij.

Na DOBA Fakultetu, vodećem međunarodnom online fakultetu iz Slovenije, u ovoj godini više od 1500 online studenata neometano studira, od toga čak 576 na hrvatskom jeziku. Zanimanje za studij je među zaposlenima i ove godine veliko.

Njihovi studenti su veoma zadovoljni sa studijem. O tome što misle o online studiju rekli su:

Po čemu je online studij na DOBI poseban?

Online studij na DOBA Fakultetu studentima nudi mnogo više nego samo snimke predavanja. Strukturirano i STABILNO okruženje, usmjeravanje studenata od strane profesora, motiviranje online mentora i njihova iznimna ODAZIVOST, POVRATNE INFORMACIJE na svaki izvršeni zadatak, u detalj usavršeno provjeravanje i OCJENJIVANJE ... samo je nekoliko karakteristika njihovog modela online studija. Jedna od važnijih prednosti je i povezanost teorije i prakse, naime čak je 70% studija namijenjeno rješavanju konkretnih poslovnih izazova i radu na projektima. Posjetite njihovu web stranicu gdje ćete upoznati odvijanje online studija te zavirite u nastavno okruženje Blackboard.

I ove godine na DOBA Fakultetu velika ponuda online studijskih programa na hrvatskom jeziku

Početak studiranja: Veljača 2022

BACHELOR (PREDDIPLOMSKI) PROGRAMI - 180 ECTS

  • Menadžment u suvremenom poslovanju

  • Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću  
  • Poslovanje i upravljanje u turizmu 
  • Menadžment u socijali i obrazovanju

Želim informacije 

MASTER (DIPLOMSKI) PROGRAMI - 120 ECTS

  • Međunarodno poslovanje

  • Marketing i prodaja 

Zanima me 

DOKTORSKI PROGRAM/PHD 180 ECTS

  • Inovacije i održivo poslovanje u suvremenom društvu

Pošaljite mi informacije 

Ako želite studirati na modernom fakultetu koji već 23 godine nudi najsuvremeniji model online studija, preporučujemo vam da odaberete DOBA Fakultet.

Pročitajte više