Opet se na Fejsu oglasio Milanović: "Bit ću premijer na legalan i pristojan način"

Zoran Milanović oglasio se večeras opet putem svoje Facebook stranice.

"Bit ću na kraju na legalan i pristojan način premijer, ali toj bandi neću reći kako. Pozivam hrvatske ljude, sve ljude ove zemlje da se ujedine protiv HDZ-a i bande Andreja Turudića. Glasali oni za SDP-ovu listu, za Možemo, za Domovinski pokret, za MOST, sve je dobro, ništa nije loše.

Ovo su vremena u kojima se borimo virtualno, ne stvarno, ali na život ili smrt. Ovo radim iz osjećaja dužnosti, časti i osobne slobode. Glasajte za bilo koga osim za HDZ, ovo je borba za hrvatsku slobodu i za Treću hrvatsku Republiku", napisao je Milanović ponovivši riječi koje je izrekao popodne u Veloj Luci kada se obraćao novinarima.

Bit ću na kraju na legalan i pristojan način premijer, ali toj bandi neću reći kako. Pozivam hrvatske ljude, sve ljude...

Objavljuje Zoran MilanovićPonedjeljak, 18. ožujka 2024.

Podsjetimo, Ustavni sud je zaključio da predsjednik RH Zoran Milanović, dok obavlja tu dužnost, ne smije sudjelovati u političkim aktivnostima nijedne političke stranke, objavio je predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović. Zabranio mu je da, dok je predsjednik, bude na izbornoj listi i da na bilo koji način sudjeluje u izbornoj kampanji. Nakon toga je Milanović na Facebooku napisao: "Rijeke pravde dolaze", a par sati kasnije održao je i presicu.

Pročitajte više