Osijek: Dvoje djece poginulo u prometnoj nesreći

DVOJE djece poginulo je u teškoj prometnoj nesreći koja se poslijepodne dogodila na južnoj osječkoj obilaznici, a njihovi su roditelji T.B. i D.B. teško ozlijeđeni i prevezeni su u osječku Kliničku bolnicu, izvijestila je osječkobaranjska Policijska uprava.

U nesreći su poginuli Lea Bronzović u dobi od mjesec i pol dana te njezin čeverogodišnji brat Anđelo.

Vozač automobila T.B. (1970.), pripadnik osječko-baranjske Policijske uprave, i suvozačica D.B. (1976.) teško su ozlijeđeni.

Nesreća se dogodila u 17,15 minuta, kada je vozač osobnog automobila fiata maree osječkih registracijskih oznaka, zbog još neutvrđenih razloga, izgubio nadzor nad vozilom te desnim kotačem zahvatio rubni dio kolnika i udario u rasvjetni stup, nakon čega se automobil prevrtao, izjavio je novinarima na mjestu nesreće načelnik Odjela za sigurnost cestovnog prometa osječko-baranjske Policijske uprave Ivan Opačak.

Očevid su na mjestu nesreće obavili policajci osječke postaje Prometne policije i istražni sudac osječkoga Županijskoga suda, a promet je zbog nesreće privremeno prekinut na tom dijelu južne osječke obilaznice.

Pročitajte više